Ambachtelijk maatwerk


Sedert 1995 maakt Meubelmakerij Siderius houten meubels naar uw wens. Tafels, kasten in soorten en maten, buro's, trappen, kisten, keukens, dressoirs, ballustrades, kozijnen, wij leveren het, alles perfect afgewerkt. De grootte maakt niet uit, van bijzettafeltje, tot de complete inrichting van sportcantine, café of restaurant. Maar ook specifieke scheepsbetimmeringen! Dus is er een nieuwe stuurhut nodig, een koekoek of een luik? Dan bent u hier aan het goede adres.
Klikt u maar op de foto's voor een greep uit het uitgebreide assortiment....

Duurzaam

In onze goed geoutilleerde meubelmakers / scheepstimmerwerkplaats wordt gewerkt met duurzaam hardhout, maar ook met grenenhout, steigerhout of sloophout. In alle gevallen letten wij goed op een verantwoorde herkomst van alle grondstoffen, het hout komt niet uit gebieden waar roofbouw gepleegd wordt! En de producten voor de afwerking zijn veelal gebaseerd op diverse was-soorten en plantaardige oliën.

Serieproductie

Wij bieden serieproductie van meubelen tegen scherpe prijzen voor zowel de zakelijke markt als voor de particulier. Informeer eens naar de mogelijkheden voor de inrichting van de sportkantine, café of restaurant. Een cafétafel of restauranttafel kan ook gegraveerd worden (met laser) met een logo of wapen. Bent u geďnteresseerd geraakt, neem dan gerust contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende offerte! Overleg kan telefonisch of via email. En als dat nodig is komen we gewoon bij u langs.